perjantai 14. helmikuuta 2014

Gluteeniton proteiinipatukka makutestissä: ThinkThin White chocolate

Aikaisemmin olin kokeillut ThinkThin High Protein Bar -proteiinipatukoista Chocolate fudgea ja Chunky peanut butteria. Tällä kertaa tilasin iHerbista pakkauksen ThinkThin White chocolate -patukoita. Pakkaus sisältää 10 patukkaa ja yhden patukan hinta on n. 1,30 e. ThinkThin-proteiinipatukat ovat ainesosiltaan luonnollisia eivätkä näin ollen sisällä esim. keinotekoisia makeutusaineita. Lisäksi patukat ovat gluteenittomia.

Ravintoarvoiltaan White chocolate on samaa luokkaa kuin muut maut: 60 gramman patukka sisältää proteiinia 20 g, rasvaa 9 g, hiilihydraatteja 25 g ja kaloreita 230. Patukkaa markkinoidaan hieman kyseenalaisesti sokerittomana (0 g sugar), vaikka makeutukseen on käytetty sokerialkoholi maltitolia 14 g. Sokerialkoholien vaikutus verensokeriin on kuitenkin vähäisempi kuin tavallisella sokerilla.

White chocolate -proteiinipatukassa on samanlainen täyteläinen suklainen sisus kuin Chocolate fudge -patukassa ja päällä ohut kuorrute vaniljaisen ja maitoisen makuista valkosuklaata. Patukan koostumus on pehmeä ja suklaapatukkamainen, ei lainkaan kuiva ja jauhomainen. White chocolate on kokeilemistani ThinkThin-patukoista makein, joten se vie myös herkkunälän mennessään.

Think Products, ThinkThin, High Protein Bar, White Chocolate, 10 Bars, (60 g)

Hyödynnä iHerb alennuskoodi OTO569 ja säästä 5 dollaria tilauksestasi.

iHerb gluteeniton proteiinipatukka ThinkThin High Protein Bar White chocolate koostumus

iHerb gluteeniton proteiinipatukka ThinkThin High Protein Bar White Chocolate pakkaus

iHerb coupon code OTO569 - $5 OFF your first order at iHerb.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti