perjantai 7. helmikuuta 2014

iHerb: Crystal Body -luonnollinen deodorantti

Crystal Body Deodorant on hypoallergeeninen luonnollinen deodorantti, joka ei sisällä alkoholia, parabeeneja, ftalaatteja tai hajusteita. Deodorantissa ei ole myöskään hikirauhasia tukkivia ja mahdollisesti haitallisia alumiinisyhdisteitä, kuten alumiinikloorihydraattia tai alumiinikloridia. Näiden sijaan Crystal Body -deodorantti sisältää luonnollista alumiinisuolaa (potassium alum), joka estää hienhajua tuottavien bakteerien kasvua. Deodorantin ainesosaluettelo (INCI) on lyhyt ja ytimekäs – se sisältää vain vettä, luonnollista alumiinisuolaa (potassium alum) ja selluloosaa.
 
Mitä eroa terveyden kannalta sitten on alumiinikloorihydraatilla ja luonnollisella alumiinisuolalla? Sekalaisten nettilähteiden mukaan luonnollisen alumiinisuolan molekyylit ovat kooltaan niin suuria, etteivät ne imeydy ihon läpi. Kyse on ennemminkin mielikuvamarkkinoinnista, sillä tieteellistä tutkimusta aiheesta ei ole. Skin Deep Cosmetic Database kuitenkin luokittelee potassium alum -yhdisteen turvalliseksi.

Olen käyttänyt hajusteetonta Crystal Body Deodorant Roll-On -luonnollista deodoranttia jo pidemmän aikaa. Deodorantti on koostumukseltaan normaalia roll-on -deodoranttia juoksevampi. Teholtaan se ei ole alumiinikloorihydraattia sisältävien antiperspiranttien luokkaa, mutta pitää itselläni kuitenkin riittävän hyvin kevyemmän toiminnan päivinä. Hyvä ominaisuus Body Crystal -deodorantissa on tahraamattomuus, eli se ei jätä vaatteisiin läikkiä, kuten monet antiperspirantit. Jos kaipaa deodoranttiin tuoksua, voi sipaista Body Crystal -deodoranttia alle ja jotain toista tuoksun omaavaa luonnollista deodoranttia päälle. Itse olen käyttänyt kahden deodorantin yhdistelmää: Crystal Body roll-on + Every Man Jack Cedarwood.

iHerb-verkkokaupassa deodorantti maksaa n. 3 dollaria: Crystal Body Deodorant, Roll-On Deodorant, 2.25 fl oz (66 ml).

Hyödynnä iHerb alennuskoodi OTO569 ja säästä 5 dollaria tilauksestasi.

iHerb luonnollinen deodorantti - Crystal Body Deodorant

iHerb coupon code OTO569 - $5 OFF your first order at iHerb.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti