perjantai 28. helmikuuta 2014

iHerb: Life Flo Health -magnesiumöljy

Tällä kertaa iHerb-ostoskoriin tarttui uteliaisuudesta Life Flo Health -magnesiumöljy. Suihkepullossa on 237 ml magnesiumöljyä, ja yksi suihkaus sisältää keskimäärin 16 mg magnesiumkloridia. Öljyä on tarkoitus suihkia iholle, josta magnesium imeytyy edelleen vereen. Öljyn voi jättää iholle tai pestä pois, kun on ensin antanut sen vaikuttaa kymmenisen minuuttia. Life Flo Health -magnesiumöljyn sisältämä luonnollinen magnesiumkloridi on valmistajan eeppisen kuvauksen mukaan peräisin Hollannista muinaiselta merialueelta, johon merivesi on jättänyt jälkeensä mineraalikertymiä. Jos ollaan tarkkoja, niin tuotteessa ei ole öljyä lainkaan, vaan se on sekoitus kylläistä magnesiumkloridia ja vettä (magnesium chloride brine). Magnesiumkloridi itsessään tekee siitä öljymäisen liukkaan.

Markkinointiväitteiden mukaan magnesiumkloridi iholle ulkoisesti levitettynä imeytyy tehokkaammin vereen kuin suun kautta nautittuna (1). Tämä lienee mahdollista, mutta aiheesta ei ole tehty yhtäkään varteenotettavaa tutkimusta. Noh, piti tuotetta silti kokeilla, sillä olihan se saanut iHerbissa niin paljon positiivisia käyttäjäarvosteluja. Arvosteluissa sen kerrottiin lievittävän mm. kramppeja, lihaskipua ja levottomia jalkoja. Lisäksi monet ovat käyttäneet magnesiumöljyä luonnollisena deodoranttina.

Itsekin kokeilin suihkia magnesiumöljyä kainaloihin, ja kyllähän se tuntui lyhyen kokeilun perusteella ajavan varsin hyvin deodorantin virkaa. Öljy jätti kuivuessaan iholle vaalean, suolamaisen pinnan. Päällimmäisenä kokeilusta jäi kuitenkin mieleen ihon kirvely ja kutina, joten herkkäihoiselle en kyllä tuotetta suosittelisi. Ensimmäisellä kerralla kannattaa kokeilla sitä laimennettuna. Magnesiumöljy jäänee itsellä satunnaiseen käyttöön, ja magnesiumia otan jatkossa ensisijaisesti edelleen sitraattimuodossa kapseleina tai jauheena, jota on helppo sekoittaa esim. smoothien sekaan.

Hyödynnä iHerb alennuskoodi OTO569 ja säästä 5 dollaria tilauksestasi.

iHerb magnesiumöljy Life Flo Health magnesium oil

iHerb coupon code OTO569 - $5 OFF your first order at iHerb.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti