maanantai 9. joulukuuta 2013

Gluteeniton proteiinipatukka ilman keinotekoisia makeutusaineita: ThinkThin Protein Bar

Etsiskelin iHerbin tuotevalikoimasta proteiinipatukkaa, joka ei sisältäisi keinotekoisia makeutusaineita ja olisi muiltakin osin koostumukseltaan luonnollinen. ThinkThin High Protein Bar -proteiinipatukat täyttivät nämä vaatimukset ja iHerbin arvostelujen perusteella tilasin niitä kahdessa eri maussa: Chunky Peanut Butter ja Chocolate Fudge. Näiden lisäksi valikoimassa oli kolmea muuta eri makua.

Pakkaus sisältää 10 kpl 60 gramman patukoita. Yhdessä ThinkThin-proteiinipatukassa on 20 grammaa proteiinia (heraproteiini-isolaattia, soijaproteiini-isolaattia ja kalsiumkaseinaattia) ja kaloreita n. 240.

ThinkThin-patukoita markkinoidaan sokerittomina / vähäsokerisina. Se on kuitenkin osittain vain markkinointikeino, sillä makeutukseen on käytetty 10–14 grammaa maltitolia – sokerialkoholia – joka sekin nostaa verensokeria, joskaan ei niin nopeasti kuin sakkaroosi eli tavallinen sokeri. Tästä huolimatta ThinkThin-patukat ovat nähdäkseni proteiinipatukkamarkkinoilla sieltä terveellisimmästä päästä.

Molemmat kokeilemani proteiinipatukat olivat hyvänmakuisia. Toki markkinoilla on karkkimaisempiakin Mars-patukan tyylisiä vaihtoehtoja, mutta se näkyy väistämättä myös ravintoarvoissa. ThinkThin-patukat eivät ole liian makeita, joten ne sopivat hyvin välipalaksi.

Chunky Peanut Butter -patukassa on selkeä maapähkinän maku ja se on kuorrutettu suklaalla. Omaan makuuni se oli koostumukseltaan aavistuksen liian kuiva, joten näistä kahdesta itselleni paremmin maistui suklainen Chocolate Fudge. Patukat ovat myös gluteenittomia, joten ne sopivat keliaakikoille.

Suosittelen näitä ThinkThin-patukkamakuja, jos etsit terveellistä proteiinipatukkaa välipalaksi.
Proteiinipitoiseen makeannälkään valitsisin jonkin toisen patukan.


Gluteeniton proteiinipatukka ThinkThin Protein Bar Chunky Peanut Butter


Gluteeniton proteiinipatukka ThinkThin Protein Bar Chocolate Fudge

Hyödynnä iHerb alennuskoodi OTO569 ja säästä 5 dollaria tilauksestasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti