maanantai 16. joulukuuta 2013

iHerb: tee-se-itse C-vitamiiniseerumi

Markkinoilla olevat C-vitamiiniseerumit sisältävät usein niin vähän C-vitamiinia, ettei niistä ole erityistä hyötyä ihon hyvinvoinnille. Tee-se-itse C-vitamiiniseeerumi on suuren C-vitamiinipitoisuuden vuoksi tehokkaampaa kuin valmiina kaupasta ostettu seerumi, ja kaiken lisäksi edullisempaa. Itse tehty C-vitamiiniseerumi ei myöskään sisällä haitallisia ainesosia, kuten parabeeneja, ftalaatteja tai petrokemikaaleja. Tarvittavat ainesosat seerumin valmistamiseen löytyvät esimerkiksi iHerb-verkkokaupasta:
iHerb C-vitamiiniseerumi

C-vitamiini on kenties tutkituin aine anti-aging -ihonhoidossa. Voit etsiä tutkimuksia C-vitamiinin suotuisista vaikutuksista ihoon esimerkiksi lääketieteen PubMed-tietokannasta hakulausekkeella "topical vitamin c skin".

C-vitamiinin käyttäminen ulkoisesti iholla on tehokkain tapa lisätä sen C-vitamiinipitoisuutta. C-vitamiinia on saatavilla eri muodoissa. Itse käytän C-vitamiiniseerumin valmistamiseen natriumaskorbaattia (sodium ascorbate) askorbiinihapon (ascorbic acid) sijaan, koska se on hellävaraisempaa iholle.

Helppo C-vitamiiniseerumiresepti


  • Sekoita C-vitamiini, glyseroli ja vesi (1 osa C-vitamiinia, 4 osaa glyserolia ja 4 osaa vettä) . Jos käytät natriumaskorbaatin sijaan happamampaa askorbiinihappoa, niin kannattaa kokeilla pienemmällä C-vitamiinimäärällä, ettei iho ärsyynny. 
  • Levitä C-vitamiiniseerumia iholle.
  • Anna sen vaikuttaa 15–30 minuuttia.
  • Pese seerumi pois.

Itse tehty C-vitamiiniseerumi on suositeltavaa käyttää saman tien säilömisen sijaan, sillä C-vitamiini hapettuu nopeasti (tämän huomaa kellastumisesta) ja menettää tehokkuutensa.


Hyödynnä iHerb alennuskoodi OTO569 ja säästä 5 dollaria tilauksestasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti