keskiviikko 7. heinäkuuta 2021

Testissä tyhjät vegekapselit iHerbista

Jotkut vitamiinit ja lisäravinteet maistuvat niin tympeältä, että Now Foodsin tyhjät vegekapselit tulevat tarpeeseen. Myös vegaaneille soveltuvat kasvipohjaiset kapselit on valmistettu hydroksipropyyli-metyyliselluloosasta eli hypromelloosista (HPMC) ja niihin mahtuu n. 500 mg täytettä. Vesiliukoisena ne liukenevat hetkessä ja ovat käytännössä mauttomia. Kapselit on helppo avata ja täyttää, ja ne pysyvät tiiviisti kiinni. Pakkaus sisältää 300 kpl kapseleita ja maksaa iHerbissa n. 6 euroa.

Näillä tyhjillä kapseleilla saa tarvittaessa pidettyä jauhemuotoisetkin lisäravinteet vaivattomasti menossa mukana. Olen itse täytellyt kapseleita mm. C-vitamiinijauheella, natriumaskorbaatilla (sodium ascorbate), joka ei ole niin ärtsyä vatsalle kuin C-vitamiinin happamampi muoto askorbiinihappo.

Hyödynnä iHerb alennuskoodi OTO569 ja säästä 5 $ tilauksestasi.

Now Foods tyhjät vegekapselit

4 kommenttia:

 1. Hei
  Miten kapseleiden täyttäminen onnistuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   minulle on toistaiseksi riittänyt teelusikka, koska täytän yleensä vain kapselin tai pari. Jos tarvitsee täyttää kerralla suuria määriä, niin esim. seuraavanlaisilla välineillä hommasta selviää nopeammin:

   http://www.amazon.com/Capsule-Connection-CAPSULE-FILLER-MACHINE/dp/B000PBX3GC

   Poista
 2. Onko noissa kapseleissa jotain eroa liivatteesta tehtyihin, lääkkeiden, lisäravinteiden ja maitohappobakteerien kanssa käytettäviin gelatiinikapseleihin verrattuna? Kun niitä on tullut ostettua ihan Suomessa tuolta: http://www.pakkaustukku.fi/tuotteet.html?id=14/157

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, gelatiinikapselit taitavat soveltua myös nestemäisten aineiden kapselointiin.

   Poista