lauantai 4. marraskuuta 2017

Testissä K-beauty Elizavecca-hyaluronihappo iHerbista

Etelä-korealainen kauneudenhoito on yksi viime vuosien suurista kosmetiikkatrendeistä.
Nyt myös iHerbista on saatavilla laaja valikoima aasialaisen kosmetiikan suosikkituotteita.

Elizavecca-hyaluronihappo on Etelä-Koreassa valmistettu hoitoneste/seerumi, jonka koostumuksesta 97 % on hyaluronihappoa.

Hyaluronihappo on luontaisesti ihmisessä esiintyvä sokerimolekyyli, joka pitää ihon kimmoisana ja nuorekkaana sitomalla itseensä vettä. Ikääntyessä hyaluronihapon määrä laskee, mikä aiheuttaa ikääntymisen merkkejä ja juonteita ihossa.

Elizavecca-hoitonesteen luvataan kirkastavan ja kosteuttavan kasvojen ihoa tukkimatta ihohuokosia. Tuote on laadukkaan oloisessa lasisessa pullossa, josta hoitonestettä annostellaan niin ikään lasisella pipetillä.

Tuote on koostumukseltaan pikemminkin geelimäistä kuin täysin nestemäistä. Se ei tunnu liukkaalta, mutta levittyy silti vaivattomasti sormilla levitettäessä. Hoistonesteessä on erittäin mieto tuoksu eikä se kihelmöi iholla.

Käytin hoitonestettä aamuin illoin päivä/yövoiteen alla kahden viikon ajan. Tuotteen teho näkyi jo muutaman käyttökerran jälkeen. Iho tuntui pehmeämmältä ja sileämmältä. Lisäksi kasvojen iho näytti täyteläisemmältä ja mielestäni etenkin pienet juonteet olivat silottuneet.

Olen käyttänyt paljon useita eri hyaluronihappoa sisältäviä seerumeita ja tämä tuote yllätti positiivisesti korkealla hinta-laatusuhteellaan. Tämän 50 ml pullon hinta iHerbissa oli 12,80 dollaria eli noin 11 euroa, jota pidän varsin edullisena.

iHerb: Elizavecca Witch Piggy Hell Pore Control Hyaluronic Acid 97%, 50 ml

iHerb: hyaluronihappo Elizavecca

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti